www.oxxi.net

reklamlar....

Geri git   Oxxi.net - birkaç webmaster > Google - Yahoo - Msn Arama Motorları > Google Adsense

Google Adsense Google adsense ödemeleri, banlanmalar, bilmedikleriniz, adsense ile ilgili gelişmeleri bu bölümde bulabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 14-04-2008, 21:33
Toprak Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
Toprak is on a distinguished road

Arkadaşlar bendede buna benzer bir sorun var. Olayı kısa olarak özetleyecek olursak;

Kullandığım adsense hesabı bana ait değildi, başka birisinden aldım tüm bilgileri kendime göre değiştirdim sadece alacaklı adı değişmediği için hesabı aldığım kişinin ismi yazıyor. Alacaklı adı dışında tüm bilgiler bana ait gelelim mevzuya,

Ocak ayında ödeme günü geldiğinde ödeme işleme girdi ertesi sabah ödeme yapıldı olarak göründü ve bankadan ödememi aldım. Şubat ayında tekrar ödeme yapıldı olarak gözüktü bankayı aradım sordum bizimle ilgili bir problem yok dediler. 3 veya 5 gün sonrasında adsense hesabıma baktığımda ''EFT başarısız - kazançlar geri aktarıldı'' yazısını gördüm. Adsenseye mail attım sonucunda kazançlarınız mart ayına aktarıldı denildi, kesinlikle hesabımda hiçbir değişiklik yapmadığım halde banka bilgilerim ''DOĞRULANAMADI'' olarak gördüm. Aynı banka kartımın bilgilerini girdim tekrar test ödemesi gönderdiler, ödemeyi teyit ettim ve ''DOĞRULANDI'' Buraya kadar problem yok mart ayı ödemesini bekliyorum..

28 mart geldiğinde ise tekrar ödeme yapıldı olarak göründü, bankaya gene para gelmemiş aradım yok dediler, gidip kendim sordum bankaya böyle bir EFT yapılmamış dediler.. (şubat ayındaki gibi ''EFT başarısız - kazançlar geri aktarıldı'' diye sorunda yok, herşey normal)

Adsense hesabımdan 3 tane farklı ödeme ile ilgili sayfaların çıktısını aldım bankaya gittim gene yok diyor. Merkezi aradılar tüm olasılıkları araştırdılar gene yok bekliyorum neden ödeme alamadığımıda bilmiyorum adsenseden gelen cvp lardada ne söyledikleri belli değil banka bende sorun yok diyooo nerde bu sorun? :S
Alt 28-04-2008, 21:13
Ron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ron Ron isimli Üye şimdilik offline konumundadır
pat-Ron

Tecrübe Puanı: 10
Ron is on a distinguished road

Bu ayki ödemeden 2-3 gün önce ödemem geldi. Bu ayki ödemem de sıkıntısız geldi, Allaha şükür.
Alt 28-02-2010, 19:06
Kaiser_Dealxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kaiser_Dealxa Kaiser_Dealxa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Cruel Dragon

Tecrübe Puanı: 3
Kaiser_Dealxa is on a distinguished road

ben sonucu yazmamışım, adsense'de asla paranız kalmaz
para gelmiyorsa sorun kesinlikle google kaynaklı değildir, ya banka ya da banka bilgilerinde hata bulunuyordur. almayalım güzelim adsense'nin günahını, o olmasa naparız biz

Seçenekler
Stil